معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل؛

حمید فضایلی افزود: در حال حاضر از حجم ذخایر 575 میلیون مترمکعبی سدهای استان تنها 165 میلیون مترمکعب آب ذخیره سازی شده است که تنها 29 درصد از حجم کل سدها را شامل می شود.
وی تصریح کرد: سد یامچی بعنوان تامین کننده آب شرب مرکز استان در حال حاضر کمتر از 19 میلیون مترمکعب آب دارد و متاسفانه ورودی این سد نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد کاهش داشته است.
فضایلی اظهار داشت: سد سبلان بعنوان یکی دیگر از سدهای تاثیرگذار استان در حال حاضر حدود 20 میلیون مترمکعب آب دارد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل 11 درصد کاهش یافته است.
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای اردبیل با اشاره به کاهش بارش ها در سال آبی جاری عنوان کرد: متاسفانه به دلیل کاهش بارش ها حجم ذخایر سدهای استان نیز کاهش یافته است و این روند بر نگرانی ها از وضعیت منابع آب در استان را دوچندان کرده است.
وی با اشاره به وضعیت دو سد ارس و خداآفرین بعنوان دو سد تاثیرگذار در منطقه شمالی استان تصریح کرد: حجم ذخایر دو سد در حال حاضر حدود 970 میلیون مترمکعب است که این رقم نسبت به سال قبل بیش از 20 درصد کاهش را نشان می دهد.
