دومین جلسه شورای اداری اخلاق فاطمی شرکت آب منطقه ای اردبیل برگزر شد
سردار رحیم نوعی اقدم در این مراسم گفت: تامین کنندگان آب شرب و بهداشتی مردم با تلاش شبانه روزی خود راه و مسیر امام حسین (ع) را می پیمایند و باید هر روز خود را با یاد و نام امام حسین (ع) و به همین نیت شروع کنند.
وی تصریح کرد: خدمت رسانی به مردم به نیت همراهی با آرمانهای دینی و اسلامی، روحیه انسان را بالا می برد و تنبلی و انفعال و روحیه بد را از انسان دور می کند و این راه پیروی از شخصیت حماسی امام حسین (ع) است.
فرمانده جبهه مقاومت، برخورد خوش و احترام آمیز با مردم را از خواسته های بحق مردم از کارکنان عنوان کرد و افزود: مردم قدرشناس و همیشه در صحنه ما چیزی غیر از این انتظار ندارند و این روحیه خدمت رسانی باید در سیستم اداری روز به روز تقویت شود.
نوعی اقدام اقدامات انجام یافته در بخش آب استان را امید آفرین به مردم عنوان کرد و افزود: در سالهای اخیر اقدامات بسیار خوبی در بخش آب استان انجام یافته است و بدون شک تداوم این خدمات می تواند در بالا بردن روحیه مردم تاثیرگذار باشد.
وی اظهار داشت: دشمن با تمام توان و قدرت در جنگ 12 روزه در برابر فرهنگ عاشورایی و مکتب حسینی ملت ایران سر تعظیم فرود آورد تا برای همیشه در نقطه ذلت و خفت قرار گیرد.
وی افزود: ما در عملیاتهای متنوع و موشک باران مناطق صهیونیسم نشین موفق شدیم بزرگترین صدمه و لطمه را به اسرائیل بعد از شکلگیری این غده سرطانی وارد کنیم که برای همیشه در اذهان و تاریخ این شکست خفت بار آنها و پیروزی عزتمندانه ما باقی خواهد ماند.
فرمانده جبهه مقاومت تصریح کرد: هر چند رزمندگان ما هنوز بسیاری از موشکهای بالستیک خود را با بردهای بسیار عجیب در این دفاع آزمایش نکردند اما اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از این دست از پا خطا کنند، قطعا با قدرتنمایی موشکی و تجهیزات قدرتمند نیروهای مسلح ما روبهرو شده و برای همیشه بساط آنها در منطقه برچیده خواهد شد.
نوعیاقدم گفت: نه تنها سیستم گنبد آهنی آنها در این جنگ 12 روزه به داد آنها نرسید بلکه ما توانستیم با ارسال موشکها و عبور از لایههای عظیم پدافند دشمن، نقاط حساس این رژیم جعلی و صهیونیستی را مورد هدف قرار دهیم.
وی قدرت نمایی رزمندگان اسلام را در 12 روز جنگ تحمیلی با رژیم غاصب صهیونیستی حاوی پیام بسیار روشن برای قدرتهای پوشالی غرب و شرق به ویژه اروپا و آمریکا اعلام کرد و ادامه داد: ما نه تنها در این جنگ پیروز میدان بودیم بلکه توانستیم هیمنه رژیم صهیونیستی و آمریکا را برای همیشه فرو ریخته و زمینه یک عزت، اقتدار و صلابت ملی را فراهم کنیم.