نماینده مجری طرح‌‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل:

پایداری منابع آب شرب با رعایت الگوی مصرف امکان پذیر است

حسن کروبیان، نماینده مجری طرح‌‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل اظهار کرد: بارش‌ها نسبت به سال گذشته کاهش 37 درصدی و نسبت به بلند مدت 28 درصد در سال زراعی دارد.

وی افزود: تمام تلاش ما بر این است تا در کنار کمیت، کیفیت آب اردبیل را نیز ارتقا دهیم تا هم استانی‌ها بتوانند در این شرایط سخت به این منبع ارزشمند دسترسی پیدا کنند.

نماینده مجری طرح‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل تصریح کرد: در افق 1425 در شهر اردبیل 97 میلیون متر مکعب آب نیاز است که برای تأمین این میزان آب برنامه‌ریزی‌ها انجام شده تا 35 میلیون متر مکعب از طریق سد شهریار، 10 میلیون متر مکعب از طریق چاه‌ها و مابقی نیز از طریق سد یامچی تأمین شود.

کروبیان گفت: البته سهم دشت اردبیل از 50 میلیون متر مکعب آب انتقالی از سد شهریار 35 میلیون متر مکعب است و قرار است 15 میلیون متر مکعب نیز به شهرستان خلخال و کوثر اختصاص یابد که عمدتا در بخش صنعت صرف خواهد شد و تلاش بر این است تا در مسیر آب 90 روستای جنوب استان نیز از این طریق تأمین شود.

نماینده مجری طرح‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل اضافه کرد: 48 کیلومتر از فاز اول این طرح آغاز شده و در مرحله اجرا می باشد.

وی در ادامه یادآور شد: انتقال آب از خزر و سد عمارت به دلیل ارتفاع بالاتر نسبت به سد شهریار هزینه بر است.

نماینده مجری طرح‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل اظهار کرد: بیشترین تنش آبی را در دشت اردبیل شاهد هستیم و در سایر شهرستان‌ها از جهت تأمین منابع آب مشکلی وجود ندارد و مردم با رعایت الگوهای مصرف می‌توانند بخش آب را در پایداری منابع آب کمک کنند.

کروبیان تصریح کرد: در کنار اجرای طرح‌‌های آبرسانی و توجه به کمیت آب، به کیفیت آب نیز بها داده شده است که در این زمینه اقدامات خوبی آغاز شده تا آب شرب با کیفیت با طعم و رنگ مناسب به دست مردم اردبیل و سرعین برسد.

وی گفت: از حوزه قزل‌اوزن هشت استان برداشت می‌کنند که 50 میلیون متر مکعب مجوز پنج ماهه استان است که در فصل غیر زراعی از آذرماه شروع می‌شود و تا آخر فروردین ماه امکان برداشت فراهم می‌آید.

نماینده مجری طرح‌های جهاد آبرسانی استان اردبیل افزود: به هیچ وجه حق و حقوق جنوب استان در این انتقال نادیده گرفته نشده و ما در کنار تأمین آب 15 میلون مترمکعب صنعت و تامین 90 روستای مسیر، آب را به مرکز استان اردبیل انتقال خواهیم داد.

 

کد خبر: 4035
  تاریخ خبر : 1404/06/16
 50
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 13
  • بیشترین بازدید همزمان : 529
  • بازدید امروز : 2,041
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 11,951,320
  • آخرین به روزرسانی : 1404/06/19 12:33:59
  • شناسه IP شما : 216.73.216.114

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : اردبیل، میدان ارتش، شرکت آب منطقه ای اردبیل
  • کدپستی : 5619667691
  • تلفن : 3-33710001-045
  • فاکس :
  • پست الکترونیکی : ardabil[at]arrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا : 33714815-045